duminică, februarie 25, 2024
AcasăEconomico-socialSocialAtenție! Persoane neautorizate adună bani în numele Asociației Naționale Surzilor

Atenție! Persoane neautorizate adună bani în numele Asociației Naționale Surzilor

Asociația Națională a Surzilor – ANSR, filiala Satu Mare avertizează sătmărenii că persoane necunoscute adună bani în numele asociației, fiind semnalate mai multe astfel de înșelăciuni comise atât în municipiul Satu Mare cât și în județ.

În urma unor sesizări cu privire la faptul că pe raza Județului SATU MARE și a Municipiului SATU MARE, ar acționa unele persoane în numele asociației noastre cu scopul colectării de fonduri pentru pretinse proiecte, activități și persoane aflate în situații dificultate, absolut fictive, dorim să vă informăm asupra faptului că ANSR Filiala Satu Mare NU A ORGANIZAT ȘI NU ORGANIZEAZĂ NICIODATĂ COLECTE STRADALE, PRIN SUPERMARKETURI, MIJLOACE DE TRANSPORT PUBLICE, DIN UȘĂ ÎN UȘĂ SAU ORICE ALTE LOCURI PUBLICE”, transmit reprezentanții asociației.

Pe această cale, reprezentanții ANSR Satu Mare informează sătmărenii că asociația nu a organizat niciodată colecte stradale în supermerket-uri, mijloace de transport public, din ușă în ușă ori în diferite lolcuri publice.


„Vă rugăm să nu încurajați și să nu sprijiniți astfel de acțiuni false, făcute în mod abuziv și ilegal în numele asociației noastre! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, mai transmit reprezentanții asociației.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente