Acasă Sport International Atletico - Chelsea. Cine va câștiga duelul?

Atletico – Chelsea. Cine va câștiga duelul?

Cele mai bune apărări din Spania și Anglia se înfruntă azi, la Madrid, în prima bătălie din semifinalele Ligii Campionilor.

Dacă Atletico nu a mai jucat o finală în competiția europeană de elită de patru decenii, londonezii vor să repete succesuldin urmă cu trei sezoane, când au câștigat trofeul, contrar așteptărilor, pe terenul lui Bayern Munchen.

Diego Simeone, antrenorul argentinian care a făcut minuni pe „Vicente Calderon” speră într-o nouă evoluție excepțională a elevilor săi, după cea din sferturile de finală, în fața rivalilor locali de la FC Barcelona.”Atletico și Chelsea au trăsături similare. Suntem puternici în defensivă, dar avem și un stil direct în atac. Fazele fixe sunt puncte forte atât pentru noi, cât și pentru englezi. Ambele echipe sunt aproape de trofee, însă niciuna nu a câștigat încă nimic. Ne cunoaștem avantajele și slăbiciunile. Jucătorii mei sunt foarte entuziaști și cunosc importanța meciului de diseară: nu doar pentru ei, ci și pentru club”, a spus Simeone, care a cucerit, cu Atletico, Liga Europa și Supercupa Europei.

Jose Mourinho, care încearcă să devină primul antrenor din istorie care câștigă Liga Campionilor cu trei echipe diferite, după ce și-a trecut în palmares titlul cu FC Porto și Inter Milano, este și el încrezător în șansele echipei sale.

„Nicio echipă nu ajunge în semifinalele Ligii Campionilor fără să aibă calități extraordinare, iar Atletico nu face excepție. Nu știu dacă e un avantaj că jucăm primul meci în deplasare. Știm că Atletico va încerca să ia un avantaj diseară, însă și noi vrem acest lucru”, a spus tehnicianul portughez.

Meciul se va disputa diseară, de la ora 21.45, pe stadionul „Vicente Calderon” și va fi transmis în direct de Digi Sport și TVR.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Remedii naturiste pentru un sistem imunitar de fier.

Principala armă pe care o avem în lupta cu răceala, tusea si gripa este propriul nostru sistem imunitar și suntem sfătuiți deseori...

Luptă pentru viață la doar doi ani.Ajutorul tău,poate schimba viața ei.

Ines s-a născut prematur, la 24 -25 săptămâni de sarcină, având la naștere o greutate de doar 480 grame. Medicii au declarat-o...

Amenzi pentru nepurtarea măștii în exterior.Sunt neconstituționale!

Avocat Diana Ivanovici-Șoșoacă: Hotararea nr. 856 din 14 octombrie 2020-privind prelungirea stării de alertă, care face trimitere la Legea...

Cel mai mare cost al poluării este înregistrat în București

România înregistrează cel mai mare cost mediu al poluării pentru sănătate din Europa, cu 30% peste media europeană, iar Bucureștiul este orașul...

Comentarii recente