Acasă Locale Stiri Satu Mare Au condus deși au consumat băuturi alcoolice

Au condus deși au consumat băuturi alcoolice

politia nord vest

La data de 06.04.2015 polițiștii Serviciului Rutier au identificat în trafic pe DN1C, în localitatea Turulung, județul Satu Mare, autoturismul marca Audi, condus de Iosif V.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ieri, la orele 17.20 polițiștii Secției Satu Mare au fost sesizați despre faptul că între localitățile Pelișor și Noroieni a avut loc un eveniment rutier.
La fața locului polițiștii au găsit în șanțul care mărginea partea carosabilă, un autoturism marca Opel care prezenta avarii. Oamenii legii au identificat și conducătorul autoturismului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pe care l-au supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
În situațiile menționate anterior, conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și se efectuează

cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente