Acasă Locale Stiri Satu Mare Au fost identificați autorii în 2 cazuri de furt

Au fost identificați autorii în 2 cazuri de furt

Joi, în jurul orei 16.00, polițiștii de Investigații Criminale au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că în incinta unui hypermarket situat pe strada Careiului din municipiu a fost depitată o persoană care ar fi sustras bunuri. La fața locului oamenii legii au stabilit identitatea persoanei Annamaria M, în vărstă de 24 de ani, care ar fi sustras bunuri alimentare(dulciuri) din incinta hypermarketului.

Aseară, polițiștii din Odoreu au fost sesizați  de către un localnic despre faptul că ar fi surprins trei persoane de sex feminin care sustrăgeau legume de pe terenul său. Deplasându-se la fața locului oamenii legii au stabilit identitatea celor, care aveau vârste cuprinse între 15 și 45 de ani, și care ar fi sustras cartofi, de pe terenul reclamantului , pe care i-ar fi transportat cu o căruță. În cauză a fost cauzat un prejudiciu de 500 lei, care a fost recuperat și predat părții vătămate. Atelajul a fost ridicat în vederea confiscării.

În ambele situații se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente