miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareAu fost prezentate modificările legislative apărute în domeniul social

Au fost prezentate modificările legislative apărute în domeniul social

consilu

Subprefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamás a participat miercuri, 29 iunie 2016, între orele 09,30-10.30 la videoconferința susținută de Viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Dragoș Nicolae Pîslaru, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de către Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Pe ordinea de zi a videoconferinței au fost incluse subiecte referitoare la:
Reactivarea Comisiei Naționale privind Incluziunea Socială;
Dezvoltarea serviciilor sociale integrate;
Problematica privind abuzurile semnalate la nivelul centrelor de plasament pentru copii, aflate în subordinea Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.
În cadrul videoconferinței, reprezentanții județelor au fost informați referitor la modificările legislative apărute în domeniul social, aprobate în ședința de Guvern din data de 28.06.2016. De asemenea, de la nivel central s-a solicitat ca la nivel județean să se reactiveze Comisiile Județene pentru Incluziune Socială, acolo unde acestea nu funcționează.
În județul Satu Mare, sub coordonarea Instituției Prefectului-județul Satu Mare membrii acestei Comisii se reunesc trimestrial în ședință de lucru.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente