marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleReabilitări masive în valoare de peste 13 milioane de lei, la Urziceni...

Reabilitări masive în valoare de peste 13 milioane de lei, la Urziceni

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef și prefectul județului Satu Mare, Eugeniu Avram, alături de subprefectul Cristian Sasu au participat miercuri, 26 iunie la recepția lucrărilor unui proiect integrat finanțat prin Măsura 3.2.2. În calitate de beneficiar a fost prezent primarul localității Urziceni, Iosif Mellau.

DSCF7275

Valoarea totală a proiectului finanțat prin FEADR este de 13.392.000 lei cu TVA din care au fost executate următoarele lucrări: modernizare drum comunal DC49 Urziceni-Urziceni Pădure în lungime de 5,1 km și modernizarea a cinci străzi în satul Urziceni în lungime de 1,69 km, în valoare de 9.858.000 lei cu TVA. Au fost realizată îmbrăcămintea rutieră alcătuită din două straturi de mixturi asfaltice, amenajarea acostamentelor, șanțurilor și a platformelor de încrucișare pe tronsoanele de drum cu un singur sens.

A fost finalizată construcția unei clădiri cu destinația After School în curtea școlii din localitatea Urziceni cu o suprafață de 180 m² în valoare de 913.880 lei cu TVA.

Au fost reabilitate căminele culturale din localitățile Urziceni și Urziceni Pădure în valoare de 2.620.120 lei cu TVA. Au fost reabilitate instalațiile termice,acoperișurile, izolațiile și închiderile interioare și exterioare ale clădirii.

Beneficiarul contractual este comuna Urziceni. Executantul lucrării – SC VIDELI SRL Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente