vineri, aprilie 12, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAudiențe la Prefectura Satu Mare

Audiențe la Prefectura Satu Mare

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a susţinut marţi, 31 iulie 2018, audienţe cu cetăţenii.
Alături de prefect au fost prezenţi şeful serviciului juridic, Dorle Cosmin şi consilierul pe relaţii cu publicul, Găzdac Florin .
În această săptămână s-au înscris în audienţă patru persoane.
Primul caz s-a referit la eroarea de comunicare a cărţii de identitate a unui autovehicul al cărui categorie a fost greşit înscrisă. Având în vedere că la audienţă a participat şi un reprezentant al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor , problema a fost rezolvată în scurt timp.
O persoană din satul Româneşti, Comuna Medieşu Aurit a solicitat sprijin pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren moştenit. Prefectul a îndrumat persoana să depună un memoriu pentru a se efectua verificările necesare.
O altă persoană prezentă azi la audienţe, a reclamat cazul unui concetăţean din satul Giurtelecu Hododului care ar primi ilegal indemnizaţia pentru persoană cu handicap. Prefectul a îndrumat persoana să depună un memoriu pentru a se efectua verificări specifice.
În ultimul caz s-a solicitat sprijin pentru eliberarea unui titlu de proprietate pentru terenul situat în satul Chegea, comuna Săcăşeni menţionându-se problema cu care se confruntă primăria în ceea ce priveşte serviciile topografice. Totodată s-a solicitat verificarea situaţiei juridice a pădurii respectiv păşunii comunale. Prefectul a comunicat persoanei că se vor face verificări în acest sens.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente