sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăsusAutori ai unor furturi depistați de polițiști

Autori ai unor furturi depistați de polițiști

În cursul zilei de ieri polițiștii au identificat și prins 5 tineri , dintre care 4 minori care în cursul lunii martie au comis furturi din locuințe.

Astfel polițiștii din Săuca în urma activităților specific desfășurate au reușit identificarea autorilor furtului comis la începutul lunii martie din locuința lui Iuliu H., în vârstă de 75 de ani , din comuna Săuca în persoana numiților Tobias K, de 15 ani, Geza C., de 16 ani și Robert B. de 18 ani , Alexandru Varga,  de 14 ani . Aceștia au sustras o pompă sumersibilă și bunuri alimentare Prejudiciul cauzat de aceștia a fost recuperate și predate părții vătămate.

De asemenea oamenii legii au depistat ieri autorii furtului din data de 19.03.2014 comis din locuința  lui Arpad H, din comuna Săuca , ca fiind primi 2 menționați și în cazul furtului de mai sus respectiv Tobias K . și Geza C.Cu ocazia comiterii acestui furt au sustras 2 tablouri pictate în ulei pe pînză și obiecte ornamentale. Și în acest caz prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.

Polițiștii au întocmit dosar penal și îi cercetează pe cei 5 tineri pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente