Acasă Locale Autoritățile vamale au fost mai pregătite pentru valul de români care s-a...

Autoritățile vamale au fost mai pregătite pentru valul de români care s-a întors înapoi în Diaspora

La sfârșitul săptămânii trecute PTF Petea și PTF Urziceni a fost tranzitat de 46.000 de persoane cu aproximativ 15.000 autovehicule. 36.000 dintre aceste persoane au utilizat punctul de trecere a frontierei de la Petea.

Iată că întoarcerea sătmărenilor în Diaspora nu a prins pe nepregătite autoritățile vamale, așa cum s-a întâmplat înainte cu o săptămână de Crăciun când pentru a tranzita Petea oamenii au avut de așteptat și câte 8 ore.

Pentru a evita această situație autoritățile au suplimentat personalul și au utilizat pentru sensul de ieșire din țară toate cele șase benzi, dar și o banda specială specială pentru transportul de marfă și suplimentar o echipă dotată cu dispozitiv mobil de control.

În perioada amintită valorile mari de trafic înregistrate la PTF Petea au fost comparabile în această perioadă cu traficul prin Punctul Nădlac II Autostradă.


Prefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamas mulțumește Poliței de Frontieră pentru gestionarea corespunzătoare a tranzitului prin punctele de frontieră sătmărene, pentru buna conlucrare și colaborare cu partea maghiară dar și Poliței și Jandarmeriei pentru sprijinul acordat pentru asigurarea ordinii și fluenței traficului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Incident mortal la Luna Șes! Un bărbat a decedat iar două tinere sunt în stare foarte gravă

Un incident mortal a avut loc în cursul nopții de miercuri spre joi la...

Imagini dramatice cu sărmanii Sătmarului. Se ascund de ger pe unde pot

Zeci de sătmăreni fără un adăpost de-asupra capului trec prin momente de nedescris în aceste zile când temperaturile...

Grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” – organizații...

Comentarii recente