marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleInternationaleAutoturism de lux furat din Italia descoperit la Negrești Oaș

Autoturism de lux furat din Italia descoperit la Negrești Oaș

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș au depistat o femeie din Satu-Mare care conducea un autoturism marca BMW X6, în valoare de 180.000 lei, ce figura ca fiind furat din Italia.

În data de 14 martie a.c., ora 09.00, un echipaj mobil de la Sectorul PF Negrești Oaș, județul Satu Mare, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localității Negrești Oaș, un autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Franța, condus de Maria C., de 54 ani, domiciliată pe raza județului Satu Mare.

Având suspiciuni cu privire la proveniența autovehiculului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice în bazele de date Interpol, în urma cărora au constatat că mașina, fabricată în anul 2008, figura ca fiind declarată furată, alertă introdusă de către autoritățile din Italia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare de 180.000 de lei (40.000 euro), a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente