Acasă Locale Stiri Satu Mare Autoturism furat din Belgia descoperit la Petea

Autoturism furat din Belgia descoperit la Petea

vama petea sm

Polițiștii de frontieră sătmăreni au indisponibilizat un autoturism marca Mercedes, în valoare de 66.300 lei, care fusese declarat de autoritățile din Belgia ca fiind furat.

Ieri, 1 octombrie, în baza datelor deținute la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș – I.T.P.F. Sighetu Marmației, s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului de autovehicule furate.

Astfel, în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră au oprit pentru control pe raza localității Negrești Oaș, județul Satu Mare, un autoturism marca Mercedes, condus de Maria M., de 25 ani, domiciliată pe raza județului Satu Mare.

Din verificările efectuate în bazele de date, s-a stabilit că autovehiculul este semnalat a fi furat în anul 2010, alertă introdusă de către autoritățile din Belgia.

Tânăra a declarat că a achiziționat autoturismul din Belgia și nu avea cunoștință despre faptul că acesta face obiectul unei infracțiuni.

Drept urmare, în cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare de 66.300 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

Comentarii recente