Acasă Locale Stiri Satu Mare Avertizare de furtună la Satu Mare

Avertizare de furtună la Satu Mare

Județul Satu Mare nu a scăpat de vremea rea. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță ploi, furtuni și vijelii până în această seară, miercuri, 5 iunie.

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben pentru zeci de județe din țară, printre care și Satu Mare. Avertizarea a intrat în vigoare în această dimineață la ora 10.00 și este valabilă până în această seară, la ora 23.00.

,,În intervalul menționat în Banat, Crișana, vestul și sud-vestul Transilvaniei, nordul Olteniei, vestul și nordul Moldovei, nordul și estul Munteniei, precum și în zonele de munte, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și condiții de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și pe arii restrânse 35…50 l/mp”, transmite ANM.

- Advertisment -

Cele mai populare

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Noua ordine militara?!

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei...

Comentarii recente