Acasă Sport National Baraj-surpriză pentru Liga I: Rapid - Concordia

Baraj-surpriză pentru Liga I: Rapid – Concordia

Federația Română de Fotbal a decis să organizeze un meci de baraj pentru a păstra numărul de 18 echipe în Liga I.
rapid chiajna-64967Dumitru Dragomir, șeful LPF, a precizat că duelul se va disputa în 13 iulie, între Rapid București (grupare rămasă fără licență) și Concordia Chiajna – formație care încheiat sezonul pe loc retrogradabil.

Comitetul Executiv al FRF a hotărât, ieri, ca în primul eșalon să participe, și în sezonul viitor, 18 formații.

Decizia vine după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat dreptate clubului Universitatea Cluj, care a contestat deciziile instanțelor Sistemului Național de Licențiere al FRF, de a nu-i permite să evolueze în Liga I.

Mircea Sandu a declarat, într-o conferință de presă, că sistemul competițional cu 18 echipe în Liga I în sezonul 2013/2014 a fost votat de șapte membri ai Comitetului Executiv, în timp ce unul singur a votat pentru 17 formații.

”La propunerea lui Dumitru Costin, cu șapte voturi pentru și unul împotrivă, Comitetul Executiv a aprobat desfășurarea unui baraj la Ploiești între Concordia, echipă fără criteriul sportiv, și Rapid, fără criteriul de licențiere, sâmbătă, la Ploiești, la ora 21.00″, a spus Mircea Sandu.

Cu toate că barajul este o veste bună pentru cele două echipe, niciuna nu a primit-o cu entuziasm. Giuleștenii susțin că decizia demonstrează că neacordarea licenței a fost o mare eroare a FRF, în timp ce primarul din Chiajna, Mircea Minea, președinte de onoare al Concordiei, vrea ca echipa sa să fuzioneze cu Rapid.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente