Acasă Locale Bărbat de 67 de ani găsit decedat într-o groapă cu apă

Bărbat de 67 de ani găsit decedat într-o groapă cu apă

Polițiștii Secției 2 Livada Poliție Rurală anchetează împrejurările în care un localnic de 67 de ani, din Turulung Vii, și-a pierdut viața.

Nepotul bătrânului i-a anunțat pe polițiști miercuri, după ora 16.00, că l-a găsit pe unchiul său decedat într-o groapă cu apă situată în aproprierea locuinței sale. În groapa adâncă de 2 m se colecta apă, iar bărbatul, încercând să umple o găleată, s-a dezechilibrat și a căzut. Nepotul său l-a găsit după un timp, însă bărbatul era deja mort.

Polițiștii au concluzionat că în cauză nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracțiuni, cauza exactă a morții urmând însă a fi stabilită de medicii legiști în urma efectuării necropsiei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente