sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăLocaleBărbat din Gherța cercetat pentru comiterea a patru infracțiuni

Bărbat din Gherța cercetat pentru comiterea a patru infracțiuni

La data de 30 septembrie a.c., în jurul orelor 22.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, pe DJ 109 L, în localitatea Gherța Mică, au efectuat semnale de oprire unui moped, condus de către un bărbat.

Conducătorul auto, de 53 de ani, domiciliat în aceeași localitate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere de nicio categorie, iar vehiculul condus de către acesta nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat.

Polițiștii au constatat faptul că plăcuța montată pe moped la momentul identificării în trafic a fost aplicată de către un bărbat, de 29 de ani.

În cauză, față de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, față de bărbatul, de 29 de ani, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente