Acasă Sport International Inter câștigă derby-ul Milanului

Inter câștigă derby-ul Milanului

Sâmbătă seara s-a jucat un nou episod din Derby della Madonnina, câștigat cu succes de echipa antrenato de Antonio Conte (Inter Milan) cu scorul de 2 la 0, iar echipa acestuia are punctaj maxim după primele 4 etape.

 

În tribune a fost un spectacol de zile mari organizat de fanii celor două echipe, care s-au întâlnit pentru a 295-a oară. În tribune nume mari precum brazilianul Ronaldo, lângp Seedorf, Pierluigi Collina sau Fabio Capello.

 

Inter a fost mai periculoasă în prima repriză si doar intervențiile lui Donnarumma au salvat Milanul. Portarul rossonerilor a avut o intervenție de  excepție în fața lui Lukaku. Apoi a făcut din nou zid în poartă la ocazia lui Lautaro Martinez, însă la aceeași fază a avut noroc, fiindcă D`Ambrosio a trimis mingea în bară.

 

Cu 10 minute înainte de pauză, același D’Ambrosio a reușit o execuție de generic, respinsă de Donnarumma până la Martinez, care a trimis mingea în poartă. Golul a fost anulat însă pentru offside, după consultarea arbitrajului video.

 

Inter a reusit până la urmă să înscrie în debutul reprizei secunde. Reușita lui Brozovic a fost însă validată abia după ce arbitrul a apelat la VAR.

 

Lautaro Martinez a fost aproape de majorarea avantajului, însî Donnarumma a fost din nou la post. Portarul Milanului nu a mai avut însă reacție la lovitura de cap expediată de Lukaku, ajuns la a treia reusită în tricoul nerazzurilor.

 

Inter a continuat atacurile, iar Politano a nimerit transversala, cu 10 minute înainte de final. Cea mai mare ocazie a Milanului i-a aparținut lui Theo Hernandez, care a nimerit însă bara și Derby della Madonnina s-a încheiat 0-2. După 4 etape, Inter este lider în Serie A, cu maximum de puncte.

 

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente