Acasă Sport Local Baschet: CS Nova Vita Târgu Mureș-CSM Satu Mare 69-59

Baschet: CS Nova Vita Târgu Mureș-CSM Satu Mare 69-59

Baschet11Echipa de baschet a CSM Satu Mare pierde ultimul meci din sezonul regulat, sambata, 28 februarie în deplasare, în compania CS Nova Vita Târgu Mureș, cu scorul de 69 la 59. Meciul s-a jucat de la ora 12.00, și a fost arbitrat de Andrada Csender și Răzvan Opriș, iar observator din partea Federației Române de Baschet a fost desemnat Marius Hurgoi.

După ce au câștigat primele două sferturi cu scorul de 15 la 19, respectiv 11 la 19, fetele de la CSM Satu Mare au cedat a doua parte a partidei gazdelor, care în cele din urmă au reușit să-și adjudece victoria (21-10, respectiv 22-11), scor final 69-59.

Cea mai bună baschetbalistă de la Nova Vita Târgu Mureș a fost V. Young, cu 27 de puncte și zece recuperări, în timp ce de la CSM Satu Mare s-au evidențiat K. Levington Sim cu 13 puncte și 13 recuperări, Flavia Ferenczi (13 puncte) și Renata Laza (12).

În afară de cele trei baschetbaliste amintite anterior, pentru CSM Satu Mare au marcat și: Diana Moraru (8), Renata Szmutku (7), Bianca Voica (3) și Luminița Manta (3).

Ambele echipe au terminat sezonul în afara play-off-ului. Astfel, Nova Vita a acumulat un bilanț de 9 meciuri câștigate și 17 pierdute, iar CSM Satu Mare a terminat cu 10 victorii și 16 înfrângeri.

Baschet1 Baschet11

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente