Acasă sus Băsescu: Demisia lui Antonescu nu a ajuns la Monitorul Oficial, nu e...

Băsescu: Demisia lui Antonescu nu a ajuns la Monitorul Oficial, nu e oficială

Președintele Traian Băsescu a declarat, marți, că demisia lui Crin Antonescu de la șefia Senatului nu a apărut încă în Monitorul Oficial, iar decizia Parlamentului este semnată de un vicepreședinte, ceea ce „poate fi un motiv de respingere” la Curtea Constituțională.

„Dacă luăm la puricat decizia asta, demisia lui Crin Antonescu de la șefia Senatului nu a apărut în Monitorul Oficial. Hotărârea a fost semnată de un vicepreședinte. Eu vă spun că este o realitate, nu știu dacă PDL și PMP s-au legat de acest amănunt, care, din punct de vedere legal, poate fi un motiv de respingere și la Curtea Constituțională”, a spus șeful statului.

Președintele a ținut să precizeze că „Antonescu este președintele Senatului, până la apariția deciziei în Monitorul Oficial”.

Parlamentul a adoptat, marți, prin vot secret cu bile, cu 346 voturi „pentru” și 191 „împotrivă”, proiectul de Hotărâre privind modificarea structurii și compoziției politice a Guvernului.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a menționat că Hotărârea este semnată, după ce a trecut de votul Parlamentului, de el, ca președinte al Camerei Deputaților și de Cristian Dumitrescu, vicepreședinte al Senatului.

Hotărârea Parlamentului privind modificarea structurii și compoziției politice a Guvernului a fost publicată marți seară în Monitorul Oficial.

4 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente