Acasă Locale Stiri Satu Mare Băsescu: Întâlnirile mele cu Victor Ponta, "pisicuț", sunt un "deliciu"

Băsescu: Întâlnirile mele cu Victor Ponta, „pisicuț”, sunt un „deliciu”

Președintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că „întâlnirile lui cu Victor Ponta, pisicuț, sunt un deliciu”, precizând că nu va spune „niciodată” dacă Klaus Iohannis a fost la el acasă și nici SPP-ul nu va spune, pentru că „evidențele se distrug după 24 de ore”.

Președintele s-a referit, la B1TV, la informația privind întâlnirea pe care ar fi avut-o cu Klaus Iohannis, la reședința sa, precizând că este o dezbatere publică „ridicolă”, pe care „nu o va spulbera”.

„Nu vreau să creez un precedent, pentru ca mâine să mă întrebe: «Păi ne-ai spus cum a fost cu Iohannis, spune dacă celălalt a fost». Este problema de credibilitate a lui Iohannis, să fie sau nu crezut. Eu nu voi spune niciodată și nici SPP-ul nu va spune, vreodată, pentru că se distrug evidențele după 24 de ore, cine a intrat la președinte în casă. După 24 de ore nu mai puteți obține nicio informație, de pe evidențele oficiale, ale SPP-ului”, a spus Băsescu, precizând că altfel s-ar crea „un precendent periculos”.

Despre o „apropiere” cu Klaus Iohannis, la un moment dat, Traian Băsescu a spus că nu dorește să intre în niciun fel de „declarații care să creeze prejudicii cuiva cu privire la relațiile pe care le are, cu excepția lui Victoraș Ponta”.

„În ceea ce îl privește, am relații oficiale, și deși nu am să vă spun dacă a venit cineva, fie el și Iohannis, la mine acasă, am să vă spun că întâlnirile mele cu Victor Ponta, în care el e ca un pisicuț caraghios, sunt un deliciu și vă asigur că are tupeu maxim, făcând un caz din posibila vizită a lui Iohannis la mine acasă”, a mai declarat Traian Băsescu.

El a adăugat: „Dacă voi mai produce înregistrări cu cu Victor Ponta, îl veți considera penibil”.

Președintele a mai spus că, în principiu, nu va face publice aceste înregistrări dar, dacă „îl va obliga prin atitudine publică, o va face”, acuzându-l pe premierul Ponta că este „de o lipsă de caracter incredibilă”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente