29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleBeny Alex cere intrarea în insolvență pentru a amâna predarea ștrandului către...

Beny Alex cere intrarea în insolvență pentru a amâna predarea ștrandului către Primărie

În cursul săptămânii trecute, Primăria Municipiului Satu Mare a somat firma Beny Alex ca în termen de 10 zile să predea amplasamentul ștrandului municipal și bunurile de retur. După înaintarea acestei somații, reprezentanții societății au cerut intrarea în insolvență pentru a amâna predarea ștrandului, afirmă reprezentanții Primăriei.

Dorim ca Ștrandul Municipal să redevină accesibil sătmărenilor. Consiliul Local a aprobat anul trecut încetarea contractului dintre municipiul Satu Mare și concesionarul SC Beny Alex SRL pe motiv că firma nu și-a îndeplinit obligațiile asumate. Beny Alex a cerut în instanță suspendarea acestei hotărâri, dar Curtea de Apel Oradea a dat câștig de cauză municipiului Satu Mare, astfel că Hotărârea Consiliului Local Satu Mare a rămas valabilă.

Săptămâna trecută, Primăria a somat firma Beny Alex ca în termen de 10 zile să predea amplasamentul și bunurile de retur. În caz contrar, Primăria va lua măsurile care se impun.

Din 2020, Beny Alex a refuzat să deschidă ștrandul municipal, stopând astfel prestarea unui serviciu de interes public către sătmăreni. Mai mult, săptămâna trecută, Beny Alex a cerut intrarea în insolvență, un motiv în plus să nu mai tergiverseze predarea ștrandului municipal”, transmite Primăria Municipiului Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente