Acasă Divertisment B'estfest Summer Camp va avea loc între 5 și 7 iulie

B’estfest Summer Camp va avea loc între 5 și 7 iulie

O scenă dedicată fanilor muzicii reggae, dub şi dancehall, care va aduna în acelaşi loc cei mai cunoscuţi DJ-i, este pregătită de organizatorii B’estfest Summer Camp alături de MTV şi ProFM.

b7a77b0ac0ab4caaefed02b0d5faa241_XLB’estfest Summer Camp va avea loc între 5 şi 7 iulie, în Tunari. Printre artiştii confirmaţi deja la B’estfest se numără Biohazard, Texas, Nas, Nneka, Chase & Status, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker şi Friction, informează un comunicat remis Mediafax.

Iubitorii genului reggae, precum şi cei care merg la party-urile urbane din Centrul Vechi (Bucureşti), Vama Veche, dar şi din ţară sunt deja obişnuiţi cu fenomenul Blazing Vibez, cel mai apreciat concept de party reggae din România. Programul scenei Blazing Vibez din festival va cuprinde stiluri asociate muzicii reggae – roots, dub, reggae, new roots, dancehall, rock steady, rub-a-dub şi jungle -, muzica şi buna dispoziţie fiind ingredientele pentru o petrecere care va ţine trei zile şi trei nopţi.

Programul scenei Blazing Vibez – powered by MTV şi ProFM – include nume precum Dj Undoo, Blazing Vibez Soundsystem, Chesarion, Dj Oldskull, Sara Alexander, Colentina Soundsystem, Lady Raizah, King Julien, Ras T şi Phlo da Shaolin.

Abonamentele valabile pe întreaga durată a festivalului (150 de lei), biletele pentru o singură zi (70 de lei) şi voucherele de camping (20 de lei) sunt disponibile în presale atât online, pe www.MyTicket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului şi librăria Mihai Eminescu.

Fanii B’estfest au şansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale ediţiei din 2012 în documentarul disponibil pe canalul de Youtube: BestfestTV. Detalii suplimentare despre B’estfest Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro şi www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Mediafax.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente