Acasă sus Bettina Balogha fos t desemnată Miss Județul Satu Mare

Bettina Balogha fos t desemnată Miss Județul Satu Mare

În cadrul manifestărilor,  a fost organizat și un concurs de Miss, unde cele mai frumoase fete din Satu Mare s-au întrecut în fel și fel de probe. În urma deliberării juriului, Bettina Balogh de 17 ani a fost desemnată Miss Județul Satu Mare. La competiție au participat 12 tinere din județ. Bettina este din Botiz, are 17 ani și este elevă la Colegiul Național „Ioan Slavici” din Satu Mare, Ioana Alexandra Popovici (Tarna Mare), Loredana Torz (Negrești-Oaș), Anamaria Claudia Boje (Racșa), Bianca Carolina Kis (Satu Mare), Laura Petrașca (Căuaș), Anette Palfi (Carei), Mihaela Gabriela Criste (Carei), Florica Ioana Țiplea (Racșa), Bettina Balogh (Botiz), Brigitta Bodnar (Vetiș), Melisa Dîrle (Apa) și Larisa Apan (Căuaș).
Deasemenea s-au acordat și trei premii speciale pentru Loredana Torz, Anamaria Boje și Brigitta Bodnar. Cea mai frumoasă sătmăreancă a fost desemnată Bettina Balogh de 17 ani din Botiz. Locul secund este ocupat de Florica Țiplea, iar locul III de Laura Mitrașca.
La premierea tinerelor a participat și președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente