Acasă sus Blaga: Nu văd vreo cale de colaborare cu Băsescu, după finalizarea mandatului....

Blaga: Nu văd vreo cale de colaborare cu Băsescu, după finalizarea mandatului. Udrea face ce vrea ea

Președintele PDL Vasile Blaga a declarat miercuri, la Gândul Live, că nu vede vreo cale de colaborare cu președintele Traian Băsescu, după ce își termină mandatul la Cotroceni, cu PMP sau cu Elena Udrea, despre care a susținut că „face ce vrea ea” și nu ce i-ar spune șeful statului.

Blaga a afirmat că, după ce președintele Traian Băsescu își va finaliza mandatul, nu mai vede vreo cale de colaborare politică cu acesta.

El a precizat că nu dorește ca din partidului rezultat din fuziunea PNL-PDL să facă parte actualul șef al statului, deoarece acesta „nu trebuia să rupă bucăți din PDL” pentru a forma PMP.

„La sfârșit de mandat ( al lui Traian Băsescu, n.r.) PSD este mai tare ca în 2004, asta e viața, din nefericire pentru România, iar această dispută între domnia-sa și Victor Ponta, această mocirlire a discursului (…) a făcut să discutăm despre orice în campanie pentru europarlamentare, nu despre ceea ce trebuia să discutăm”, a mai argumentat Blaga.

De asemenea, Blaga a exclus discuții cu reprezentanții PMP pentru colaboare politică, deoarece nu vede „rațiunea de a exista a acestui partid”.

Liderul PDL a precizat că fuziunea dintre PD și PLD s-a discutat cu „pumnul în masă” și nu în modul în care se discută în acest moment cu PNL, pas cu pas, pentru unificarea dreptei.

El a afirmat că nu poate discuta cu Elena Udrea, pentru că nu-i place „ipocrizia dusă la maximum”.

„Ce va face (Elena Udrea, n.r.), nu mă interesează, pur și simplu nu mă interesează. Că va candida, eu cred că da. Dânsa face ce vrea și nu ce-i spune președintele, hai să fim serioși. Știu asta de ani de zile (…) Totdeauna, Elena Udrea a făcut ce a vrut, din acest punct de vedere”, a afirmat Blaga.

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente