Acasă Sport National Bogdan Juratoni a ratat titlul european

Bogdan Juratoni a ratat titlul european

juratoniPugilistul român în vârstă de 22 de ani a pierdut finala europeană la categoria 75 de kilograme. Bogdan Juratoni a fost învins, în meciul decisiv pentru titlul european, la Minsk, de către irlandezul Jason Quigley.


Arbitrii i-au acordat o singură repriză sportivului român, în celelalte două considerându-l mai bun pe irlandez. Juratoni este la a doua medalie importantă din carieră, după bronzul cucerit în urmă cu doi ani, la Campionatele Mondiale din Azerbaidjan.

Argintul lui Juratoni este singura medalie cucerită de România la Minsk. Boxul românesc este într-un declin continuu în ultimii ani. La Europenele de la Ankara, în 2011, tricolorii obținuseră două medalii de bronz.

Ultimul titlu suprem european al României în box a fost cucerit de Dorel Simion, în 1998, tot într-un ring de la Minsk. Atunci, Simion l-a învins în finala de la categoria 63,5 kilograme, pe trucul Nurhan Suleymanoglu.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente