Acasă Sport Local Boștină și Takacs noile achiziții ale Olimpiei

Boștină și Takacs noile achiziții ale Olimpiei

oliLa finalul amicalului de miercuri dintre Olimpia și FC Baia Mare, scor 0-0, conducerea galben-albaștrilor a susținut o conferință de presă în care au fost prezentate primele achiziții.

Președintele Dan Băbuț alături de antrenorul Tibi Csik a anunțat că atacantul Alexandru Boștină și mijlocașul de bandă dreaptă Rareș Takacs au semnat pe un an cu gruparea fanion urmând ca la Satu Mare să mai sosească în aceste zile și mijlocașul Mihai Bode.

„ Practic Boștină revine la Satu Mare. Am fost mulțumiți de evoluțiile pe care le-a avut la noi și de aceea l-am dorit acum. Sper să ne ajute și mai mult în ediția viitoare. În privința lui Takacs am avut numai referințe bune depre el. L-am și văzut jucând și chiar în amicalul cu Baia Mare a lăsat o impresie bună. Sper ca din centrările lui, Boștină să devină golgheterul echipei” a punctat Dan Băbuț.

Revenit la Satu Mare, atacantul Alex Boștină a promis că va încerca să ajute și mai mult echipa și că e pregătit să facă un sezon bun.

„Am venit cu o dorință mare de a juca și cred că putem face o figură frumoasă. Nu regret că în iarnă am plecat de aici la Caransebeș .Am avut un retur bun și acolo și ne-am îndeplinit obiectivul a declarat Alex Boștină.

Considerat în urmă cu două sezoane ca fiind revelația celor de la U Cluj Napoca, Rareș Takacs a venit cu gânduri mari la Satu Mare. „ Vreau ca prin evoluțiile mele de aici să atrag atenția și să ajung din nou în liga 1. Am început bine la U Cluj dar din păcate după ce s-a schimbat conducerea tehnică nu mi s-a mai dat șansa să joc. Am fost la un pas și de CSMS Iași dar într-un final am decis să vin la Olimpia unde îmi doresc să joc cât mai mult” a punctat Takacs care are 24 de ani  și e născut la Turda.

- Advertisment -

Cele mai populare

Medicii infectați,fug din spital

Trei cadre medicale infectate cu coronavirus, internate la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Târgu Jiu, au fugit din unitatea...

USR PLUS sfidează ceremonia de investire

În ultimele zile s-a întâmplat un fenomen ciudat. În mai multe zone ale țării, în număr mare și în unele cazuri în...

Noul Model Tesla trimis către Europa

Tesla Motors a trimis un prim transport către Europa de la fabrica din Shanghai care produce din 2019. Mașinile au fost trimise...

Medicina-forță morală dominantă în controlul societăților

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, ridică probleme etice importante legate de medicină și actuala pandemie într-un comentariu publicat pe blogul...

Comentarii recente