miercuri, mai 29, 2024
AcasăEconomico-socialNationalBucureștean de 19 ani, prins drogat la volan în localitatea Trip. Acesta...

Bucureștean de 19 ani, prins drogat la volan în localitatea Trip. Acesta avea la el și patru pliculețe cu substanțe psihoactive

Un tânăr de 19 ani, din București, a fost prins conducând pe raza județului Satu Mare după ce a consumat cocaină. Acesta a avea asupra lui ”marfă” și pentru alții, polițiștii descoperind 4 pliculețe care conțineau substanțe stupefiante.

În fapt, la data de 13 august a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii au efectuat semnale de oprire unui autoturism, în localitatea Trip. Polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, respectiv un tânăr, de 19 ani, domiciliat în municipiul București, care a fost supus unei testări anti-drog, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive (cocaină).

Totodată, polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal asupra tânărului, descoperind 4 pliculețe care conțineau substanțe stupefiante.

Conducătorul auto a fost condus la unitatea spitalicească, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei sau a substanțelor psihoactive în organism.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Având în vedere faptul că polițiștii depistează în continuare conducători auto care încalcă normele rutiere, activitățile vor fi intensificate, în vederea asigurării și menținerii unui climat de siguranță a traficului rutier.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente