29.8 C
New York City
joi, septembrie 29, 2022
AcasăEconomico-socialSocialMai mulți cetățeni din Bangladesh au vrut să treacă ilegal frontiera

Mai mulți cetățeni din Bangladesh au vrut să treacă ilegal frontiera

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare în cooperare cu lucrători de la Sectorul Poliției de Frontieră Petea au depistat patru cetățeni din Bangladesh care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

În data de 14 august a.c., polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Satu Mare și S.P.F. Petea au desfășurat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în zona de responsabilitate.

Astfel, la ora 16.20, polițiștii de frontieră sătmăreni au identificat și reținut, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Dara, județul Satu Mare, un grup de patru persoane care se îndrepta spre teritoriul Ungariei.

Deoarece cele patru persoane nu își justificau prezența în zonă, polițiștii de frontieră le-au condus la sediu, în vederea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că cei patru sunt cetățeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 22 și 33 de ani, declarând că intenționau să treacă ilegal frontiera cu scopul de a ajunge în Ungaria.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

Foto: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente