marți, decembrie 5, 2023
AcasăEconomico-socialBursa Locurilor de Muncă are loc săptămâna viitoare

Bursa Locurilor de Muncă are loc săptămâna viitoare

Agenţia Judeţeanã pentru Ocuparea Forţei de Muncã Satu Mare anunţă organizarea bursei generale a locurilor de muncã pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, în data de 12 mai 2023.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 9.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.


La bursa generală sunt invitate să participe toate categoriilor de persoane aflate în cautarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional.
Persoanele care doresc un loc de muncă sau înscrierea la un curs de calificare, pot beneficia de consultanţa specialistilor AJOFM Satu Mare pentru a întocmi un CV, scrisoare de intenţie, pentru a sustine un interviu, etc.

Angajatorii vor avea posibilitatea să îşi selecteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Menţionăm că participarea la acest eveniment este gratuită.


Agenții economici, interesati să participe la bursă, sunt asteptati să contacteze AJOFM Satu Mare pană pe data de 11 mai 2023 sau să depună ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail [email protected], în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.


Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: 0261770237, fax. 0261770238.

Foto: Arhivă

Sursa: AJOFM Satu Mare

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente