Acasă Locale Bustul lui Iuliu Maniu a fost vandalizat

Bustul lui Iuliu Maniu a fost vandalizat

IMG_0003În cadrul unei conferințe de presă organizate azi, 22 mai, în sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare, edilul Sătmarului a prezentat presei câteva fotografii cu bustul vandalizat al lui Iuliu Maniu. Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica face apel la civismul sătmărenilor pentru a opri lanțul de distrugeri de la nivelul municipiului Satu Mare.

„Nu putem așeza câte un polițist lângă fiecare monument istoric. Fac apel din nou la civismul sătmărenilor ca să oprim acest șir de distrugeri. Aceste acte de vandalism reprezintă un atac atât la adresa istoriei poporului român cât și la adresa partidelor politice și a noastră a tuturor”, a declarat Coica.

Zilele trecute, primarul a atras atenția și asupra unor distrugeri făcute în Grădina Romei dar și în Centrul Nou al Sătmarului, unde persoane necunoscute au distrus pavajul din marmură.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente