Acasă Locale Suspecți în cazul unor infracțiuni de furt, depistați de polițiști

Suspecți în cazul unor infracțiuni de furt, depistați de polițiști

hotPolițiștii sătmăreni au depistat în urma anchetelor efectuate mai multe persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de furt, întocmind pe numele acestora dosare penale.

Spre exemplu, în urma colaborării dintre polițiștii de investigații criminale din Tășnad și polițiștii careieni, a fost identificat principalul suspect în cazul furtului unui calculator din incinta unei societăți comerciale din localitatea Cig. Polițiștii au stabilit că Miklos S., de 19 ani, din Cig, a pătruns pe timp de noapte, prin escaladare, în una din încăperile sediului și a furat un monitor și o sursă UPS, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de 800 lei.

Polițiștii au continuat investigațiile pentru recuperarea bunurilor furate, astfel încât monitorul a fost găsit îngropat în grădina locuinței suspectului, iar celălalt bun furat, deși a fost oferit spre vânzare de tânăr, a fost descoperit de polițiști și restituit proprietarilor de drept.

Și polițiștii Secției 7 Carei Poliție Rurală anchetează un bărbat de 42 de ani, suspectat de furtul unei biciclete. Anton Ț., din Domănești, a sustras bunul din fața magazinului alimentar din Căuaș, însă a fost depistat de polițiștii rurali, care au reușit să recupereze și bicicleta în valoare de 150 lei.

Ambii suspecți sunt anchetați în cadrul unor dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, polițiștii verificând dacă aceștia au mai fost implicați și în comiterea altor fapte de natură penală.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente