vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăSportLocalC.S. Oașul 1969 joacă dumnică primul amical din stagiul de pregătire

C.S. Oașul 1969 joacă dumnică primul amical din stagiul de pregătire

Marți, 1 februarie 2022, lotul echipei C.S. Oașul 1969 Negrești – Oaș, s-a reunit pentru pentru prima ședință de pregătire din acest an, sub conducerea antrenorului principal Pop Vasile și a secundului Lupu Razvan-Andrei. La prima strigare au răspuns afirmativ 29 de jucători, în timp ce 7 au absentat motivat.

Echipa este determinată să își atingă obiectivele, fapt pentru care va munci pe brânci în săptămânile de pregătire rămase. Primul meci din perioada de pregătire este programat pe dumincă.

“Mă bucur că ne revedem sănătoși și intr-un număr mare, toți cei chemați dând curs invitației noastre. Băieții s-au implicat foarte bine la antrenament, motiv pentru care îi felicit și sper să ne pregatim la fel de bine în continuare. În perioada următoare vom avea 3 antrenamente de pregatire pe săptămână, și vom încheia cu jocuri amicale în weekend. Primul joc îl vom avea duminică împotriva Sportului Botiz pe terenul Dinamo Satu-Mare.” a declarat antrenorul principal, Vasile Pop.

Team managerul Adrian Bilț are încredere în echipă și este încrezător că vor debuta cu o victorie chiar din primul meci oficial.

”Mă bucur să văd că au răspuns afirmativ atât de mulți jucători, la reunirea echipei și că s-au alăturat proiectului nostru de la C.S. Oașul 1969. Cred cu tărie că acești jucători vor avea rezultate pe măsură în etapele rămase din retur și în play-off și că vom reuși să ne îndeplinim obiectivele propuse în acest sezon. Avem o perioadă de pregătire de 7 săptămâni până la primul meci oficial din acest an și sper că în această perioadă, băieții nostrii se vor pregăti cât mai bine pentru a începe sezonul de primăvară cu o victorie”, transmite team managerul, Vasile Adrian Bilț.

Lotul echipei

Portari:

Gergely Andrei, Canalos Laurentiu, Pop Răzvan, Hora Alex;

Fundași:

Lupu Răzvan, Negrean Vlad, Drăgus Ionuț, Huja Vlad, Horea Dănuț, Pop Lucian, Huszti Ioan, Dunca Dacian , Iancau Cătălin, Bura Vasile, Pop Teodor, Pop Marius, Hodor Marius, Ilban Daniel;

Mijlocași:

Gherghel Mihai, Chiver Alex, Valer Giurgiu-Potcoava, Toma Marco, Berindea Cosmin, Tath Darius, Homorozan Lucian, Pomean Bogdan, Stan Sebastian, Medve David;

Atacanți:

Olah Kevin, Carja Dorin, Pop Vasile, Rusu Timotei, Lohan Lucian, Sas Antonio, Goja Flavius, Drăgus Ghiță;

Din staff fac parte: Pop Vasile – antrenor principal; Lupu Razvan – antrenor secund: Pintea Daniel – antrenor portari; team manager – Bilț Adrian; președinte secția fotbal – Baltă Mihai; președinte club cportiv – Andreka Adrian-Dan.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente