Acasă Locale Stiri Satu Mare Cadavru descoperit într-un apartament din municipiu

Cadavru descoperit într-un apartament din municipiu

În ziua de 15.01.2015, la orele 15.39, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anuntat despre o persoană blocată în locuință, în localitatea Satu Mare.
 La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Satu Mare, care au intervenit cu o  autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță tip SMURD.
Forțele Detașamentului de Pompieri au ajuns la locul intervenției la ora 15.42 și au constatat că ușa apartamentului era închisă pe interior, iar proprietarul nu răspunde.

Pentru a putea pătrunde în apartament  pompierii au escaladat geamul de la camera de zi, cu ajutorul scării de fereastră, unde au găsit proprietarul locuinței, decedat, după care au deblocat ușa asigurând accesul echipajului de la ambulanță.

Persoana decedată a fost predată organelor de la poliție, care vor continua cercetările pentru a stabili cauza decesului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Show-ul alegerilor americane continuă

Într-o conferință de presă de joi, echipa juridică a președintelui Donald Trump, condusă de Rudy Giuliani, a declarat că Trump a câștigat...

UTA Arad învinge campioana chiar la ea acasă

CFR Cluj, campioana în curs a României, a pierdut duminică seara pe teren propriu cu scorul de 1...

Ca de atâtea ori în istorie, liberalii vin să facă ordine!

Interviu cu Beniamin Kira, candidat PNL la Camera Deputaților Cunoscutul om de afaceri sătmărean, Beniamin Kira, este unul din...

Trag linie și scad…

          Niciodată nu am iubit bilanțurile, mai ales cele existențiale. Ce ai făcut, ce nu, unde ai greșit, sau unde ți-ai rupt...

Comentarii recente