Acasă Divertisment Cadrele didactice au încercat să redea adevărata însemnătate a Sf. Nicolae: credință,...

Cadrele didactice au încercat să redea adevărata însemnătate a Sf. Nicolae: credință, iubire, dăruire, bunătate!

Cu ocazia mult așteptatei sărbători a Sf. Nicolae, cadrele didactice de la G.P.P Nr. 6 Satu Mare împreună cu structurile G.P.P Nr. 2 și G.P.P ”Castelul fermecat”, au prezentat copiilor și părinților, ”Legenda Sf. Nicolae”, transpunând-o în scenetă. Prin aceasta, cadrele didactice au încercat să redea adevărata însemnătate a Sf. Nicolae: credință, iubire, dăruire, bunătate!

Activitatea de educație religioasă ”Legenda Sfântului Nicolae”, face parte din cadrul Parteneriatului educațional ”Un strop de credință” dintre Grădinița cu Program Prelungit Nr 6 și Parohia personală romano-catolică, de limba română ”Preasfânta Inimă a lui Isus” Calvaria Satu Mare.

Acțiunea s-a desfășurat la Biserica Calvaria, având spijinul și implicarea pr. paroh Iulian Budău SJ și pr. Iosif Șandoru SJ. Evenimentul s-a încheiat cu colinde interpretate de cadrele didactice, copiii de la cele trei grădinițe și părinții acestora.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Noua ordine militara?!

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei...

Comentarii recente