Acasă Locale Stiri Satu Mare Caiac SMile dă startul taberelor de vară

Caiac SMile dă startul taberelor de vară

Caiac SMile dă startul taberelor de vară pentru copii: „Aventură în Natură”, desfășurate în perioada 17 iunie – 7 septembrie, sărbătorind intrarea în vacanţa estivală – luni, 17 iunie – la Lacul Lui Pintea.

O paletă întreagă de activităţi sportive şi creative propuse copiilor cu vârste între 5 şi 14 ani vor avea loc, pe rând, în locaţiile: Lacul lui Pintea de la Livada, Lacul de la Iojib, Baza Sportivă – Ştrandul Satu Mare şi Luna Şes. Orarul săptămânal este de luni până vineri, între orele 8 şi 17, programul şi locaţia fiecărei zile fiind anunţate la început de săptămână.

În cadrul activităţilor taberei, Caiac SMile a gândit un program dinamic, pentru a ţine copiii ocupaţi, fericiţi şi sănătoşi, oferindu-le o vacanţă plină de aventură şi relaxare, într-un context al mişcării în natură, având la dispoziţie diversitatea generoasă a formelor de relief: lac – munte.

Activităţile principale ale taberei:

– plimbări cu caiacul, învăţarea şi perfecţionarea unor tehnici de vâslire şi self rescue;
– activităţi sportive: baschet, volei, fotbal etc;
– dezvoltare personală prin joc de teatru;
– pictură pe jucării de lemn (dăm viaţă jucăriilor dezvoltând îndemânarea şi creativitatea);
– instructaj şi tehnică de supravieţuire pe munte;
– prezentare tehnici de prim ajutor şi igienă generală.

În timpul activităților de pe lac totul va fi asistat de către echipa Multisalva, care va oferi serviciile de salvamar, siguranța pe munte va fi asigurată în colaborare cu Serviciul Public Județean Salvamont Satu Mare, jucăriile de lemn vor fi puse la dispoziție de Atelier Bricolaj și vor fi prezenti și cei de la Crucea Roșie, plus un cadru medical.

Preţul săptămânal al taberei este de 350 de lei (include masa de prânz zilnică şi transportul în tabără).

Copiii vor fi preluaţi de organizatorii taberei din doua puncte de întâlnire din oraş, anterior stabilite cu părinţii, pentru a facilita accesul acestora la programul taberei.

Pentru înscrieri şi rezervări, vă stau la dispoziţie numerele de telefon:
0760.291.669 (Ionuţ Stancovici) şi 0755.252.280 (Ramona Corodan), precum şi paginile Social Media de pe Facebook şi Instagram: Caiac SMile.

Printr-un program divers, cu activităţi atent alese pentru copii, Tabăra de vară Caiac SMile „Aventură în Natură” îndeamnă la joacă, conectare cu natura, depăşirea propriilor limite şi fomarea abilităţilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Alegători și aligatori

Trebuie să recunoaștem că – cel puțin până acum – campania electorală pentru alegerile locale nu ne-a oferit chestii spectaculoase. Nu am...

PRIMAR DE SOCOND-CORNEA MARE NICOLAE

Varsta : 38 ani Studii : Facultatea de Teologie, specializarea teologie-istorie, Universitatea Oradea          ...

Comentarii recente