29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareCampania antidrog ”Alege conștient!”, la a doua ediție

Campania antidrog ”Alege conștient!”, la a doua ediție

image004În perioada 14-25 martie 2016 va avea loc a doua ediție a Campaniei antidrog „Alege conștient!”. Activitatea se derulează în toate liceele din județ, având ca beneficiari elevii claselor IX-XII.

Organizatori sunt: Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare, în parteneriat cu: Instituția Prefectului Județul Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, Radio Transilvania, Asociația pentru copii și tineri.

Campania are ca scop prevenirea consumului de droguri și a victimizării minorilor, prin acțiuni de informare și educare privind riscurile la care se expun.

Programul activităților la nivel județean cuprinde:

Lansarea campaniei- 14 martie, ora 13.30, Pasajul Corneliu Coposu Satu Mare (dacă nu plouă) / Sala de spectacole a Casei de Cultură „G.M.Zamfirescu” Satu Mare (dacă plouă)

Concursul de tricouri cu tematică antidrog – 14 – 18 martie (tricourile se expun în Pasajul Corneliu Coposu și pe o pagină de evenimente creată de facebook; în ambele variante vor putea fi votate)

Premierea elevilor participanți la Concursul de tricouri- 22 martie, ora 13.30, Liceul Teologic Romano-Catolic „Ham Janos” Satu Mare

Seminar „Pledează pentru tineri!” – 22 martie, ora 13.30, Liceul Teologic Romano-Catolic „Ham Janos” Satu Mare

Cafeneaua publică antidrog – 17 martie, ora 14.30 și 24 martie, ora 14.30, Asociația pentru copii și tineri, Satu Mare, Bulevardul Vasile Lucaciu nr.8

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente