marți, mai 21, 2024
AcasăLocaleCampionii sportului satmarean vor face demonstratii de ziua judetului

Campionii sportului satmarean vor face demonstratii de ziua judetului

party4Din programul oficial al Zilei Județului Satu Mare nu puteau să lipsească și campionii sportului sătmărean, care vor avea momentele lor speciale. Astfel, pe strada Corneliu Coposu vor fi organizate sâmbătă și duminică demonstrații de karate, judo, box, scrimă, șah, lupte, fittnes și thai box.

Și fotbaliștii de la Olimpia, proaspăt promovați în Liga 2, vor avea momentul lor de glorie, urcând, la fel ca și la Ziua Orașului Satu Mare, pe scena ce va fi amplasată în Piața 25 Octombrie.

„Nu puteam să-i uităm pe campionii noștri, care ne-au adus atâtea bucurii, atâtea medalii. Am dorit să-i prezentăm sătmărenilor pentru că avem sportivi excepționali. Și, bineînțeles că am dorit ca Olimpia să se reîntâlnească din nou cu fanii care i-au susținut în acest sezon și care i-au împins de la spate spre promovare”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef.

Manifestările dedicate Zilei Județului vor avea loc în perioada 21-24 iunie, în Piața 25 Octombrie și Piața Libertății. Timp de patru zile vor avea loc concerte de muzică ușoară, populară, clasică, dar și Festivalurile Pălinci și Mămăligii, precum și un concurs de tăiat lemne.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente