Acasă Locale Nationale Când vine primăvara?

Când vine primăvara?

ANM a făcut anunțul oficial, zilele acestea se întoarce iarna în toată România, după ce media maximelor va scădea semnificativ față de începutul acestei săptămâni. Însă toată lumea se întreabă pe ce dată se întoarce primăvara, având în vedere că ne apropiem cu pași repezi de începutul lui martie.

Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

Răcirea va continua și va semnificativă spre finalul săptămânii, când maximele vor ajunge, în medie, la 0…2grade, în zilele de 23 și 24 februarie. În a două săptămână valorile termice vor fi în general constante șiapropiate de cele specifice perioadei, iar maximele se vor situa, în medie, între 4 și 6grade. Media regională a minimelor vafi cuprinsă, în general, între -3 și 0 grade, exceptând nopțile din 23 și 24 februarie, care vor fi mai reci, cu o medie în jurul valorii de -8grade. Vor fi precipitații slabe în data de 21 februarie, dar local și în zilele de 21 și 23 februarie, precum și în perioada 27februarie –3 martie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente