Acasă sus „Caravana Culturii Sătmărene” va fi la Negrești Oaș

„Caravana Culturii Sătmărene” va fi la Negrești Oaș

După seria de evenimente culturale desfășurate săptămâna trecută în orașul Ardud, luni, 31 martie „Caravana Culturii Sătmărene” s-a mutat în capitala Țării Oașului cu un program deosebit de bogat.
Astfel, în cursul zilei de ieri (luni) Muzeul Țării Oașului a găzduit un eveniment cultural deosebit în cadrul căruia a fost prezentat albumul fotografic „Povești din Sătmar. Oameni, locuri, sentimente”.
În continuare vă prezentăm programul manifestărilor organizate la Negrești-Oaș în cursul acestei săptămâni:
Marți, 1 aprilie:
– de la ora 11.00, la Liceul Teoretic Negrești-Oaș, Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale prezintă: “Personalități ale Țării Oașului: dr. ing. Ioan Chiorean-Oaș. Audiții muzicale muzică oșenească veche”
Miercuri, 2 aprilie:
– de la ora 11.00, la Școala Gimnazială nr. 3, actorii Teatrului de Nord din Satu Mare prezintă piesa “Jack și vrejul de fasole”
Joi, 3 aprilie:
– de la ora 13.00, în Sala de festivități de la Liceul Tehnologic “Ioniță G. Andron”, Școala de Arte din Satu Mare prezintă spectacolul de muzică ușoară și folclor “Primăvara artelor”
Vineri, 4 aprilie:
– de la ora 11.00, la Grădinița nr. 1, Biblioteca Județeană Satu prezintă “Povești din Templul cunoașterii”, prezentare în powerpoint și activități interactive.
– de la ora 12.00, la Grădinița nr. 2, Biblioteca Orășenească Negrești-Oaș va prezenta un material despre “Uniunea europeană: istorie, principii, valori și simboluri”
Duminică, 6 aprilie:
– de la ora 16.00, în sala de festivități a Protopopiatului Ortodox Român Oaș, Filarmonica “Dinu Lipatti” va susține un concert intitulat “Muzica în bisericile județului Satu Mare”.
„Caravana Culturii Sătmărene” este organizată de Consiliul Județean împreună cu instituțiile de cultură din județ și cu primăriile incluse în acest proiect.

- Advertisment -

Cele mai populare

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

Comentarii recente