miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareCarrefour vine la Satu Mare în locul magazinului Billa

Carrefour vine la Satu Mare în locul magazinului Billa

Retailerul francez Carrefour vine, în acest an, la Satu Mare. Magazinul va fi deschis în locul supermarket-ului Billa.

De fapt, până la sfârșitul acestui an ar urma ca toate magazinele Billa să fie rebranduite. Retailerul francez Carrefour, care a cumpărat lanțul de magazine, a început deja procesul de schimbare. Cu singuranță, la un moment dat va rebranduit și actualul magazin Billa din Satu Mare. Primul magazin care își va schimba numele, începând de luna viitoare, este cel din mall-ul Liberty Center București, din Sectorul 5.

Preluarea lanțului Billa de către Carrefour de la grupul german REWE a costat peste 90 de milioane de euro și a avut loc la finele anului 2015. Billa România a avut afaceri de peste 300 de milioane de euro în 2015.

Carrefour are în această perioadă și câteva anunțuri de angajare pentru mai multe centre din țară. De exemplu, la unul dintre magazine se caută lucrători comerciali, dar și bucătari, cofetari, pizzer sau preparatori de carne.

Carrefour caută angajați pe aceste posturi cu studii medii, „abilități de prezentare și oriebtare către client simț de răspundere și seriozitate, spirit comercial și de echipă, flexibilitate și disponabilitate la efort fizic”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente