Acasă Locale Stiri Satu Mare Casa de asigurări își scurtează programul

Casa de asigurări își scurtează programul

În temeiul art. 50 din Decretul Nr. 195/2020 din data de 16.03.2020 privind Instituirea Stării de Urgență pe teritoriul României, CAS Satu Mare anunță asigurații și toți furnizorii de servicii medicale, dipozitive și medicamente că noul program cu publicul începând cu data de 17.03.2020 este următorul:

LUNI-VINERI:

8.30-10.30

10.30-11.00 dezinfecție

11.00-13.00

Reamintim asiguraților și furnizorilor de servicii medicale, medicamente și dispozitive că se pot adresa instituţiei utilizând numerele de telefon destinate:

0261.706.878

0261.706.879

TELVERDE 0800-800970

FAX 0361/408.160

Pentru rezolvarea tuturor problemelor și trimiterea documentelor recomandăm utilizarea corespondenţei prin e-mail-ul instituţiei:[email protected]

CAS Satu Mare asigură personalul necesar care răspunde tuturor solicitărilor primite.

Rugăm ca deplasarea la sediu să se facă doar în cazuri de urgență și dacă nu există o altă variantă de transmitere a documentelor, acestea sa fie depuse la registratura instituției, pentru a limita astfel cât mai mult deplasările și interacțiunea cu alte persoane.

În această perioadă au fost suspendate doar audiențele, măsură valabilă până la noi reglementări.

În funcție de evoluția situației în plan local și național, CAS Satu Mare va lua măsurile care se impun, măsuri care vor fi comunicate public.

Aceste informaţii au fost transmise cu scopul de a proteja publicul de contaminare şi în acelaşi timp pentru a oferi soluţii celor care în perioada următoare vor avea de rezolvat aspecte care presupun deplasarea la sediul CAS Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente