Acasă Economico-social Casa de Pensii Satu Mare, pe locul 3 pe țară în privința...

Casa de Pensii Satu Mare, pe locul 3 pe țară în privința îndeplinirii indicatorilor

Eugenia-Sabau1În cadrul ședinței Colegiului Prefectural de joi 28 iunie, conducerea Casei Județene de Pensii și a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare și-au prezentat raportul de activitate. Eugenia Sabou, directorul Casei Județene de Pensii, Eugenia Sabou, a prezentat situația pensiilor din județ la sfârșitul anului trecut și o comparație la 1 iunie 2013.

La sfârșitul anului trecut, în evidența Casei de Pensii Satu Mare erau un număr de 83.508 pensionari și un număr de 94.607 dosare de pensii și indemnizații.  Din data de 1 iunie 2012, au fost 84.211 pensionari, iar la 1 iunie 2013, 83.005.

În primele cinci luni ale anului 2013 au fost soluționate 5.873 cereri privind drepturi de pensie și 1.576 cereri privind acordarea ajutorului de deces, în sumă totală de 3.383.768 lei. Până la această dată au fost primite în audiențe un număr de 441 persoane. Au fost valorificate 993 bilete de tratament din 1127 primite. Șefa Casei de Pensii a precizat că instituția pe care o conduce se află pe locul 3 național în privința îndeplinirii indicatorilor, potrivit unui sondaj.

Nu în ultimul rând, directorul AJOFM a prezentat pe scurt activitatea din acest an, a instituției, axându-se în principal pe bursa locurilor de muncă pentru tineret.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Interviu cu Ioan Savu, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

Reporter: Sunteţi pe poziția doi la Camera Deputaților. Ce șanse aveți? Ioan Savu: Colegii mi-au...

”Mesajul nostru a ajuns la oameni!”Interviu cu Adrian Cozma, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

R:Mai este o săptămână și mergem la vot. Sunteți unul dintre viitorii parlamentari ai județului

Echipa PNL Satu Mare – spre o victorie sigură!

Vrem să dăm un semnal foarte clar pentru toţi cetăţenii acestui judeţ: Vrem să facem o altfel de...

Comentarii recente