vineri, mai 31, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareCase salvate de flăcări de Pompierii sătmăreni

Case salvate de flăcări de Pompierii sătmăreni

În cursul acestui sfârșit de săptămână, I.S.U. ,,SOMEȘ” Satu Mare a intervenit pentru stingerea a două incendii, în spații închise.
Urgențele au fost anunțate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind semnalate în localitățile Negrești Oaș și Turț.
1. Sâmbătă, la ora 20:29 pompierii Secției de Pompieri Negrești au fost fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la un imobil părăsit, situat pe raza localității Negrești Oaș. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că flăcările se manifestau în interiorul imobilului, unde era depozitată o cantitate mare de fân.
Prin eforturile echipajelor de intervenție s-a reușit stingerea incendiului și protejarea proprietăților învecinate.
Ca urmare a producerii evenimentului, a ars aproximativ 1,5 tone de fân.
Cauza probabilă a incendiului: jarul unei țigări aprinse aruncate la întâmplare peste plantele furajere depozitate în imobil.
2. Salvatorii Punctului de Lucru Turț au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă din localitatea Turț, evenimentul fiind anunțat duminică în jurul orei 11:53.
La sosirea echipajelor de intervenție, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuință, fiind cuprinsă de flăcări bucătăria imobilului.
În urma incendiului au ars frigiderul și elemente de mobilier din interiorul bucătăriei.
Incendiul a fost, cel mai probabil, cauzat de un scurtcircuit electric produs la sistemul electric al frigiderului, în urma unei defecțiuni.
Niciunul dintre cele două incendii nu s-a soldat cu victime.

Compartiment Informare și Relatii Publice

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente