Acasă Divertisment Ștrandul Termal din Carei a găzduit ce-a de-a VI-a ediție a „Festivalului...

Ștrandul Termal din Carei a găzduit ce-a de-a VI-a ediție a „Festivalului Zmeielor”

Ștrandul Termal din Carei a găzduit sâmbătă, 28 septembrie ce-a de-a VI-a ediție a „Festivalului Zmeielor”. Evenimentul s-a desfășurat în intervalul orar 12.00-18.00. Având în vedere că și vremea a ținut cu participanții, au existat toate ingredientele pentru o zi plină de distracție. Într-o atmosferă de relaxare și bună dispoziție, bunici, părinți și copii au venit fiecare cu zmeie confecționate sau le-au confecționat la fața locului după care s-au întrecut în a le înălța și a le menține în aer.

S-au mai confecționat avioane din hârtie, au avut loc demonstrații de tir cu arcul și competiții de airsoft. Doritorii au putut adopta un câine sau o pisică, fiind prezenți la eveniment și membrii ai Asociației „Puffi” care au organizat un târg de adopții de animale. Au fost oferite peste cincizeci de diplome de participare și diplome speciale pentru cel mai frumos zmeu și zmeul cel mai sus înălțat. Evenimentul a fost organizat de Centrul Cultural, Direcția de Cultură și Sport și Asociația Sportivă „Corvus Regia” din Carei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente