29.8 C
New York City
luni, octombrie 3, 2022
AcasăSursa: Jandarmeria Satu MareCea mai sexy femeie în uniformă din lume este la Jandarmeria Română

Cea mai sexy femeie în uniformă din lume este la Jandarmeria Română

O româncă, angajată a Jandarmeriei Române, a fost desemnată de un site american, drept cea mai sexy femeie în uniformă militară.
Româncele sunt renumite în întreaga lume pentru frumusețea lor, iar cele în uniformă nu fac excepție.

Recunoscut pentru topurile pe care le realizează site-ul wonderslist.com a întocmit un clasament al celor mai sexy femei militar din lume, iar Irina Drăgan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române a fost clasată pe locul I.

Ca descriere la fotografie americanii spun că deși forța militară a României nu este recunoscută pe plan mondial și nu avem cu ce să ne lăudăm în materie de arme de foc, deținem totuși o armă secretă ”cele mai sexy femei”.

În același top pe locul zece se află americancele, urmate de cehoaice, poloneze, englezoaice, pakistaneze, israeliene, grecoaice, australience și pe poziția a doua rusoaicele.

„Administratorii site-ului respectiv au luat imaginile de pe paginile oficiale ale instituțiilor. Eu am aflat despre clasament din presă“, a declarat Irina Drăgan, pentru adevărul.ro.
Având în vedere postul pe care îl ocupă, Irina Drăgan a preferat să nu dezvolte subiectul.

În urmă cu câteva luni, o româncă din cadrul Forțelor Terestre ale Armatei Române a ieșit pe primul loc într-un sondaj realizat de “The Sun” care  a făcut un “Top 20 al celor mai cele sexy femei soldat din lume”. Rusoaicele, vestite pentru frumusețea lor, ocupă locul al doilea.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente