Acasă Sursa: Jandarmeria Satu Mare Jandarmii satmareni au participat la constructia unei case de lut

Jandarmii satmareni au participat la constructia unei case de lut

Zece jandarmi sătmăreni au participat vineri, 6 septembrie, la construcția primei case  din satul de vacanță cu case de lut din localitatea Pomi. Așezarea va fi destinată organizării de tabere de creație pentru copiii cu rezultate bune la învățătură, dar care provin din familii fără venituri sau cu venituri mici. Jandarmii au dat curs invitației la voluntariat adresată unității de jandarmi de către Asociația socială SATUL DE LUT.

Considerând că este momentul să se alăture și să lupte pentru o cauză nobilă, aceea de a  sprijini copiii cu rezultate deosebite la învățătură, jandarmii sătmăreni s-au alăturat acestui proiect în calitate  de voluntari. În felul acesta, jandarmii doresc să sprijine comunitatea nu numai pe timpul executării misiunilor, ci și în timpul liber.

Aceasta este încă o acțiune desfășurată de jandarmii sătmăreni pe linia voluntariatului, de-a lungul timpului aceștia participând la: acțiuni în folosul tinerilor cu dizabilități, acțiuni destinate copiilor instituționalizați, acțiuni de împădurire a unor suprafețe (Plantăm fapte bune!), la acțiuni de ecologizare (Let`s do it România!).

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente