Acasă Sursa: Jandarmeria Satu Mare Jandarmii satmareni au participat la constructia unei case de lut

Jandarmii satmareni au participat la constructia unei case de lut

Zece jandarmi sătmăreni au participat vineri, 6 septembrie, la construcția primei case  din satul de vacanță cu case de lut din localitatea Pomi. Așezarea va fi destinată organizării de tabere de creație pentru copiii cu rezultate bune la învățătură, dar care provin din familii fără venituri sau cu venituri mici. Jandarmii au dat curs invitației la voluntariat adresată unității de jandarmi de către Asociația socială SATUL DE LUT.

Considerând că este momentul să se alăture și să lupte pentru o cauză nobilă, aceea de a  sprijini copiii cu rezultate deosebite la învățătură, jandarmii sătmăreni s-au alăturat acestui proiect în calitate  de voluntari. În felul acesta, jandarmii doresc să sprijine comunitatea nu numai pe timpul executării misiunilor, ci și în timpul liber.

Aceasta este încă o acțiune desfășurată de jandarmii sătmăreni pe linia voluntariatului, de-a lungul timpului aceștia participând la: acțiuni în folosul tinerilor cu dizabilități, acțiuni destinate copiilor instituționalizați, acțiuni de împădurire a unor suprafețe (Plantăm fapte bune!), la acțiuni de ecologizare (Let`s do it România!).

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente