Acasă Sursa: Jandarmeria Satu Mare Jandarmii satmareni au participat la constructia unei case de lut

Jandarmii satmareni au participat la constructia unei case de lut

Zece jandarmi sătmăreni au participat vineri, 6 septembrie, la construcția primei case  din satul de vacanță cu case de lut din localitatea Pomi. Așezarea va fi destinată organizării de tabere de creație pentru copiii cu rezultate bune la învățătură, dar care provin din familii fără venituri sau cu venituri mici. Jandarmii au dat curs invitației la voluntariat adresată unității de jandarmi de către Asociația socială SATUL DE LUT.

Considerând că este momentul să se alăture și să lupte pentru o cauză nobilă, aceea de a  sprijini copiii cu rezultate deosebite la învățătură, jandarmii sătmăreni s-au alăturat acestui proiect în calitate  de voluntari. În felul acesta, jandarmii doresc să sprijine comunitatea nu numai pe timpul executării misiunilor, ci și în timpul liber.

Aceasta este încă o acțiune desfășurată de jandarmii sătmăreni pe linia voluntariatului, de-a lungul timpului aceștia participând la: acțiuni în folosul tinerilor cu dizabilități, acțiuni destinate copiilor instituționalizați, acțiuni de împădurire a unor suprafețe (Plantăm fapte bune!), la acțiuni de ecologizare (Let`s do it România!).

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente