joi, februarie 29, 2024
AcasăSursa: Jandarmeria Satu MareJandarmii satmareni au participat la constructia unei case de lut

Jandarmii satmareni au participat la constructia unei case de lut

Zece jandarmi sătmăreni au participat vineri, 6 septembrie, la construcția primei case  din satul de vacanță cu case de lut din localitatea Pomi. Așezarea va fi destinată organizării de tabere de creație pentru copiii cu rezultate bune la învățătură, dar care provin din familii fără venituri sau cu venituri mici. Jandarmii au dat curs invitației la voluntariat adresată unității de jandarmi de către Asociația socială SATUL DE LUT.

Considerând că este momentul să se alăture și să lupte pentru o cauză nobilă, aceea de a  sprijini copiii cu rezultate deosebite la învățătură, jandarmii sătmăreni s-au alăturat acestui proiect în calitate  de voluntari. În felul acesta, jandarmii doresc să sprijine comunitatea nu numai pe timpul executării misiunilor, ci și în timpul liber.

Aceasta este încă o acțiune desfășurată de jandarmii sătmăreni pe linia voluntariatului, de-a lungul timpului aceștia participând la: acțiuni în folosul tinerilor cu dizabilități, acțiuni destinate copiilor instituționalizați, acțiuni de împădurire a unor suprafețe (Plantăm fapte bune!), la acțiuni de ecologizare (Let`s do it România!).

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente