vineri, mai 31, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareCele mai frumoase mesaje de 8 martie

Cele mai frumoase mesaje de 8 martie

În acestă zi, doamnele și domnișoarele sunt asaltate de mesaje frumoase și de cadouri. De asemenea, în această zi se obișnuiește ca bărbații să dăruiască flori și mici cadouri femeilor din viața lor – soțiilor, iubitelor, mamelor, fiicelor și colegelor.

Cu toate că sunt foarte rare cazurile când nurorile sau ginerii se înțeleg de minune și nu au nici un resentiment față de soacre, de 8 Martie lăsați de o parte neînțelegerile și mulțumiți-i soacrei că a nascut cea mai frumoasă ființa de pe pământ care e motivul pentru care trăiți. Acceptarea este cuvantul cheie, iar recunoștința, de cele mai multe ori poate însemna buna-înțelegere, pace și iubire în familie.

  • „La multi ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!”
  • „De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La multi ani”, celei mai grozave soacre!”
  • „Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, și una ceva mai departe. Îți multumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldura, bucurie și mândrie. La multi ani de 8 Martie, mamă soacră!”
  • „Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta.  Îți mulțumesc! Sunt recunoscătoare că ești în viața mea! La multi ani frumoși, luminoși, plini de iubire!”
  • „Fie ca primăvara iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente