Acasă Locale Stiri Satu Mare Cele mai frumoase urări de ANUL NOU

Cele mai frumoase urări de ANUL NOU

Anul 2020 se apropie cu pași repezi și, pentru că nu te poți vedea cu toți prietenii într-o seară, ți-am pregătit o selecție de mesaje de Revelion pe care să le trimiți celor dragi. Urări și felicitări pe care să le trimiți de Anul Nou.
Nu te-ai gândit încă la mesajele pe care o să le trimiți de Revelion celor dragi? Fie că îți dorești să trimiți urările clasice sau că îți dorești să impresionezi printr-o urare amuzantă, care să aducă zâmbetul pe chipul celor dragi, îți spunem câteva mesaje de Revelion.

Mesaje de Revelion amuzante

„Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!” „Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!” „Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!” „Noul An să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

Mesaje de Anul Nou pentru iubit/iubita

Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu speranta de tot ce ti-ai propus. La multi ani, iubire!

Ma simt binecuvantat(a) ca fac parte din viata ta. Caldura si iubirea ta sunt totul pentru mine! La multi ani, viata mea!

De Anul Nou visurile tale se pot materializa. Ai grija sa fiu siu eu in ganduriel tale cand iti vei pune o dorinta. La multi ani!

La rascruce dintre ani, sanatate si multi bani, mult noroc si fericire si un car plin de iubire! La multi ani!

Sa ai un an stralucitor si fabulos, asa cum esti si tu! La multi ani, iubirea mea!

Viata mea nu ar fi la fel de plina fara tine. Iti multumesc ca imi dai zi de zi motive sa zambesc. Un An Nou fericit!

N-as putea sa imi petrec nicaieri altundeva Revelionul decat in bratele tale. Te iubesc nespus. La multi ani iubire!

Tu esti yin-ul yang-ului meu. Sa avem un 2020 fericit, indiferent ce ne va aduce! Te iubesc!

Sper ca in noul an sa retraim bucuria pe care am simtit-o atunci cand ne-am intalnit pentru prima oara. La multi ani!

Miracolul unui nou an se apropie cu repeziciune insa nu se poate compara cu miracolul vietii mele care esti tu. Te iubesc din ce in ce mai mult odata cu trecerea fiecarei secunde, ore, zile, saptamani, luni, iar iubirea noastra devine mai profunda odata cu trecerea anilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Comentarii recente