Acasă Sport National CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul turului al 2 din calificările pentru grupele Ligii Campionilor. Campioana României s-a impus în dubla manșa, 2-1 în tur în deplasare și 2-0 în retur pe arena de la Cluj.

Golul a venit firesc, după cursul meciului, și l-a reușit fundașul central Mike Cestor, după o fază construită frumos de elevii lui Marius Șumudică. Lincoln a avut o oportunitate în minutul 25, iar peste două minute, șutul lui Chipciu a fost parat spectaculos de Soler.

Repriza a doua a început cu o ocazie a lui Sigurjonsson, care după câteva minute a și marcat un supergol. Islandezul a trimis la vinclu din lovitură liberă. Ardelenii au mai ratat o șansă prin Păun, care a tras siurea cu toată poarta în față.

Clujenii și-au aflat deja adversarii din etapa următoare, aceștia vor înfrunta formația elvețiana Young Boys Berna, o cunoștință mai veche a ardelenilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente