miercuri, februarie 28, 2024
AcasăsusCine este elevul de aur al Sătmarului

Cine este elevul de aur al Sătmarului

Luca Mureșan, elevul de aur al Sătmarului, a fost premiat de prefectul orașului. Luca a obținut rezultate de excepție, reușind să se întoarcă de la concursuri cu nenumărate medalii de aur. 

Tânărul elev al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Satu Mare care recent a fost premiat la Gala Olimpicilor din București a fost invitat, miercuri, la Instituția Prefectului, acolo unde a primit, din partea prefectului, o diplomă de excelență pentru rezultatele de excepție obținute la concursurile naționale și internaționale, dar și un cadou.

Elevul de aur al Sătmarului s-a prezentat la Prefectură cu un tricolor pe care, spune el, îl are mereu la el și care îi poartă noroc: ,,Am purtat acest steag cu mândrie prin Europa”, a spus Luca.

Printre rezultatele deosebite obținute în acest an:

MEDALIE DE ARGINT Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori (EJOI) 2023 organizată în Georgia

MEDALIE DE AUR la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori (JBOI) 2023 organizată de Macedonia.

,,Aproape la toate concursurile la care a participat până acum a luat medalia de aur. Este elevul nostru de aur, este o speranță a Colegiului Național Mihai Eminescu”, a declarat directorul colegiului.

El a fost felicitat, de inspectorul școlar general Anișoara Boitor și deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, care l-a numit ”un nou ambasador al județului Satu Mare”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente