marți, iunie 18, 2024
AcasăsusCiucă, despre excluderea lui Vîlceanu din PNL: "E un comportament absolut inacceptabil."

Ciucă, despre excluderea lui Vîlceanu din PNL: „E un comportament absolut inacceptabil.”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, în legătură cu momentul excluderii din partid a lui Dan Vîlceanu, că au fost voci în partid care au spus să nu fie dat afară. „Am optat pentru această decizie şi, sigur, s-a votat democratic excluderea şi nu pot să spun că mă bucur, dar în acelaşi timp realizez că a fost o decizie foarte bună, ţinând cont de comportamentul absolut inacceptabil, inexplicabil al domnului Vîlceanu”, a adăugat el, potrivit News.ro.

Nicolae Ciucă a fost întrebat, joi, la Euronews România, despre agresiunea din Parlament comisă de Dan Vîlceanu asupra lui Florin Roman.

„Domnul Vîlceanu nu mai este membru al Partidului Naţional Liberal. Sunt decizii luate la nivelul filialei Gorj, a fost decizie luată la nivelul Biroului Politic Naţional, a fost decizie luată la nivelul grupului parlamentar. Nu mai este membru al grupului de anul trecut şi vreau să vă spun că mi-aduc aminte ca şi acum, au fost unele voci care au spus: „Domnule, totuşi, e colegul nostru, nu trebuie să fie dat afară”. Am optat pentru această decizie şi, sigur, s-a votat democratic excluderea şi nu pot să spun că mă bucur, dar în acelaşi timp realizez că a fost o decizie foarte bună, ţinând cont de comportamentul absolut inacceptabil, inexplicabil al domnului Vîlceanu. Nu aşa trebuie să ne prezentăm în faţa oamenilor care au aşteptare de la noi ca în Parlamentul României să desfăşurăm activitatea care să vină în sprijinul şi în folosul cetăţenilor”, a declarat Nicolae Ciucă.

„Trebuie să fie luate toate acele măsuri în limitele democraţiei, a respectării regulilor statului de drept, a respectării Constituţiei, astfel încât în instituţiile statului la asemenea nivel să nu se întâmple astfel de fapte. Încă o dată vă spun, dincolo de faptul că este inuman, nu poţi să înţelegi un astfel de comportament. Cum nu poţi să-l înţelegi, nici nu poţi să-l comentezi”, a afirmat liderul PNL.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente